Fair Dining
  • O projektu
  • Pro restaurace
    • Suroviny
    • Zpracování
    • Odpad
    • Provoz
    • Lidé
  • Chci být fair
  • Blog
  • Partneři
  • Kontakt
  • Pro zákazníky
  • Doporučení
  • Search
  • Facebook
  • Instagram
All 15 /Business 7 /Inspirace 6 /Udržitelnost 3

Udržitelný street food a problém gastro-obalů

September 5, 2018/by meatrepubl

Hrdinové potravinového odpadu: 8 způsobů, jak z nechtěného jídla vyrobit skvělý produkt

September 3, 2018/by meatrepubl

Gastronomie budoucnosti – díl 1.

August 16, 2018/by meatrepubl

Dost bylo plastu v českých kavárnách a restauracích

July 17, 2018/by meatrepubl

Silo Brighton: Restaurace, která neprodukuje (téměř) žádný odpad

May 19, 2018/by meatrepubl

Zero waste v kavárně či restauraci: Proč a jak neprodukovat odpad?

April 27, 2018/by meatrepubl

Světový den vody: Důležitá je nejen kvalita vody, ale také omezování její spotřeby

March 22, 2018/by meatrepubl

Hmyz v gastru: Udržitelná alternativa masa, nebo pomíjivý trend?

March 14, 2018/by meatrepubl

Trendy pro rok 2018

December 28, 2017/by meatrepubl

Udržitelnost jako trend v gastronomii: Jak na ovoce a zeleninu?

October 27, 2017/by meatrepubl

Udržitelnost jako trend v gastronomii: proč je odpovědnost v restauracích důležitá?

October 16, 2017/by meatrepubl

3 tipy, jak zefektivnit provoz podniku

September 16, 2017/by meatrepubl

Kde sehnat nejčerstvější plodiny? Pěstujte si je sami!

April 12, 2017/by meatrepubl

Jak efektivně šetřit v gastronomii

August 1, 2016/by meatrepubl

Od čumáčku po ocásek: Filosofie, která si váží zvířat i masa

July 15, 2016/by meatrepubl

Zdroj

Mgr. Barbora Kebová:
Udržitelné restaurace v českém kontextu
– kritéria, překážky a příležitosti

PROJEKT

KAM DÁLE

Nutriční kalkulačka

Scroll to top